Du er her: Hjem Om Nybøe Trafikkskole

Om Nybøe Trafikkskole

Nybøe Trafikkskole har hovedbase i SKI. (kurs datoer, aktiviteter; se hjem fanen)

Nybøe Trafikkskole tilbyr trafikalt grunnkurs, mørkedemonstrasjon, førstehjelp, kjøretimer til bil, bil og tilhenger og som eneste i  Ski og Follo, traktor opplæring.

Du kommer direkte til lærer/eier, Niels Eivind Nybøe, på mobilnr 413 20 921. Anbefaler deg å sende en sms siden jeg ofte er opptatt med elev som jeg helst ikke vil forstyrre. Nyttig for deg siden, når det kanskje er du som er eleven hos Nybøe Trafikkskole.

Hvordan kan Nybøe Trafikkskole hjelpe deg?

Niels Eivind Nybøe er 2.generasjon trafikklærer med masse erfaring og opplevelser jeg gjerne deler med deg og som gir gode resultater både til prøven og senere i livet. Jeg er mest opptatt av at du kan kjøre bil på en god og trygg måte når du forlater Nybøe Trafikkskole.

Hos Nybøe trafikkskole har du lov til å ha med deg ledsager (mor eller far eller den du øvelsekjører med). Dette syns jeg er en kjempe stor fordel, men dette er det du som elev som bestemmer. Foresatte/ledsager er hjertlig velkommen hos Nybøe Trafikkskole for et godt samarbeid.

Ellers følger Nybøe Trafikkskole til en hver tid gjeldene lover, regler og pedagogiske prinsipper i opplæringen fastsatt av våre myndigheter.
Jeg skal love at jeg skal gjøre mitt beste for at du skal bli fornøyd.Dette vil blant annet bety at jeg ikke snakker i telefon under dine kjøretimer. Dette medfører dessverre også at jeg kan være vanskelig å få tak i, men om du sender en sms til 413 20 921 eller sender en mail til nyboetrafikk@gmail.com  kan vi få kontakt.

Hvor kan Nybøe Trafikkskole møte eleven?

Nybøe Trafikkskole kan møte på flere steder om det er praktisk mulig. Hovedbase er i Ski, men jeg møter deg gjerne i  Nordby (jeg er også ekte Nordbygutt), Ås, UMB, Langhus, Ski, Frogn vgs med mere. Kort og godt det er lov å spørre, så får vi se om vi kan finne en løsning.

Hva med betaling for kunder hos Nybøe Trafikkskole?

Nybøe Trafikkskole bruker ATL sitt administrasjonsprogram, nettadmin. Dette forenkler hverdagen for både skole og elev. Jeg vil ikke ha penger i bilen.Du vil heller få tilsendt en faktura via mail. Dette gjør det sikrere for eleven som ikke trenger å ha med seg penger eller kort og du mister ikke tiden din til betaling. Det blir veldig oversiktlig for alle parter. Ved at vi bruker mail sparer vi miljøet. I tillegg blir du tildelt egen side i systemet hvor du kan logge deg inn for å sjekke saldo, hva du har bestilt osv. Er du under 18 år må vi ha en underskrevet bekreftelse fra foresatt.Jeg har også mulighet til at en foresatt blir registrert som faktura kontakt slik at faktura blir sendt direkte til dennes e-post. Ta kontakt for avtale.

Litt om Nybøe Trafikkskole

Nybøe Trafikkskole ble startet av min far, Knut Nybøe i 1961. Da het den Knut Nybøe autoriserte trafikkskole. Skolen har eksistert i mer enn 50 år.

Jeg kom inn i Nybøe Trafikkskole i 1983 etter endt utdannelse ved Statens Trafikklærerskole (STLS), nå HINT.

Nybøe Trafikkskole er medlem i Autoriserte Trafikkskolers Landsforening, ATL. ( www.atl.no )

Nybøe Trafikkskole gir opplæring i klasseneB(personbil), B96 / BE(personbil med henger) og T (Traktor og henger).

Av annen kompetanse er Niels Eivind Nybøe godkjent til å holde førstehjelpskurs i  trafikalt grunnkurs.